Ga naar de inhoud

Soilz

    Soilz is een uniek platform dat gegevens van landbouwpercelen verzamelt en inzicht genereert in het welzijn van de bodem, waardoor duurzame teelt mogelijk wordt. Het portaal vergemakkelijkt het bestellen van bodemanalyses met een druk op de knop en ondersteunt het volledige bedrijfsproces van het bedrijf. Soilz nodigde ons uit om mee te denken over de roadmap en te ondersteunen bij de te maken technische keuzes, die aansluiten bij de groei-ambities van het bedrijf. Dit heeft geleid tot een nauwe samenwerking met als resultaat nieuwe diensten en verdere automatisering van bedrijfsprocessen, inclusief integraties met koeriers en data-uitwisseling met labs.

    Als CubeWorks zorgen wij in nauwe samenwerking met het Soilz-team voor de continue verbetering en uitbreiding van de applicatie. Wij treden op als sparringpartner voor de eigenaar en zorgen voor een efficiënte aansturing van ontwikkelaars en afstemming met betrokken partijen.

    Toen ik een collega ondernemer begin 2021 vertelde van mijn ambities om Soilz verder te ontwikkelen, raadde hij me aan eens kennis te maken met Jeroen Mom. Dat heeft geleid tot een vruchtbare samenwerking, waarbij het voelt alsof ik er een heel eigen ontwikkelteam bij gekregen heb.

    Het sparren met Jeroen helpt mij om mijn ideeën te verfijnen en keuzes te maken over waarin ik wel en (nog) niet wil investeren. Ik merk dat we samen tot betere oplossingen komen die vervolgens door het team uitgewerkt, ontwikkeld en uitgebreid getest worden. Met de nieuwe functionaliteiten besparen we veel tijd en met het toegankelijk maken van de toenemende hoeveelheid data die we hebben zie ik echt nieuwe mogelijkheden ontstaan.

    Jos Raedts – Owner Soilz.nl.