Ga naar de inhoud

DAA packing services

  De ‘DAA Administrator’ web-app van het in Australië gevestigde DAAPS faciliteert cliënt- en medicatiebeheer voor apotheken. Het stelt hen in staat om hulpmiddelen voor het toedienen van doseringen voor hun patiënten rechtstreeks vanuit hun systeem te bestellen en biedt traceerbaarheid, rapportage, virtuele medicatie telling en meer. Voor DAAPS faciliteert het systeem hun volledige interne bedrijfsprocessen, van orderintake tot productie, kwaliteitsborging en verzending.

  Sinds de start in 2015 zijn we betrokken bij de ontwikkeling en tot op de dag van vandaag werken we proactief aan het continu verbeteren van de gebruikerservaring voor zowel de interne gebruikers als de apotheken. Wij opereren als remote/virtueel team, in nauwe samenwerking met de verschillende afdelingshoofden, zorgen voor ontwerp, ontwikkeling en onderhoud. We vertegenwoordigen DAAPS als productmanager bij integraties met derde partijen (zoals o.a. Blackmores, FRED IT Group en Telstra Health) en nemen een actieve rol in het identificeren en ontwerpen van verbetermogelijkheden met het DAAPS-team en hun klanten.

  Image of Lanie Bowman

  Toen we in 2015 begonnen met het ontwikkelen van DAA Administrator, hadden we nooit gedacht dat we na zoveel jaren nog steeds zouden ontwikkelen. Maar de realiteit is dat er in de loop van de tijd steeds nieuwe eisen bijkomen als gevolg van regelgeving, nieuwe samenwerkingen en de verdere uitbreiding van onze dienstverlening.

  We waarderen de samenwerking met CubeWorks, aangezien Jeroen en zijn team grote interesse hebben getoond om ons bedrijf echt te begrijpen en proactief manieren te vinden om het systeem te blijven verbeteren terwijl we blijven groeien. We noemen Jeroen onze ‘Head of Software Development’ en zijn ervan overtuigd dat hij diezelfde verantwoordelijkheid voelt.

  Lanie Bowman – General Manager DAA Packing Services Pty. Ltd.