Ga naar de inhoud

Elke geslaagde reis begint met een eerste stap. In de eerste ontwerpstappen van een nieuwe oplossing, is het handig iemand te hebben die snel de specifieke kenmerken van jouw bedrijf begrijpt en jou kan helpen in het vertalen van processen en ideeën naar goed doordachte softwareoplossingen.

We werken graag met je samen in deze ontwerpfase, waarin we jou en je team kunnen begeleiden bij het ontdekken van mogelijkheden, het definiëren van kansen, het maken van keuzes en het ontwikkelen van oplossingen die jouw doelgroep echt voordeel opleveren.

Wij kunnen je helpen de digitale transformatie van je bedrijf te versnellen door jou te ondersteunen bij het komen tot het juiste ontwerp.

regisseren

Als ondernemer weet je dat je software nodig hebt om jouw visie te realiseren. Of het nu is als onderdeel van je dienstverlening aan klanten of om de interne processen te ondersteunen terwijl je bedrijf groeit. Mogelijk heb je zelfs al overwogen een ontwikkelaar in te schakelen, maar aarzel je om te beginnen zonder de benodigde expertise in huis te hebben.

Wij begrijpen dat je investeert met een lange termijn visie. Onze ervaring ligt in de ontwikkeling van software als product. Dat brengt in onze ogen een verbintenis met zich mee met een langere horizon dan een project. Van nature proberen we de richting op lange termijn te begrijpen en streven we naar duurzame oplossingen die een gezond investeringsrendement opleveren. We bouwen met begrip van jouw bedrijf, treden op als een sparringpartner die jouw verwachtingen uitdaagt, dragen bij door alternatieve ideeën voor te stellen en ondersteunen jou bij het bouwen van een strategische product roadmap voor de lange termijn.

Wij noemen dit ‘productmanagement as a service’: naast je staan en namens jou de productontwikkeling regisseren.

ontwerp – manage – ontwikkel – beheer jouw software product met CubeWorks

Het bouwen van een product vereist vakmanschap. Onze software ontwikkelteams beheersen niet alleen het schrijven van code. We gebruiken beproefde methoden en technieken en volgen duidelijke procedures om de betrouwbaarheid en degelijkheid van ons werk zeker te stellen.

We hanteren een aanpak, waarbij we stap voor stap bouwen en evalueren, zodat het resultaat aansluit bij jouw wensen. Wij voelen ons onderdeel van jouw bedrijf, denken vanuit jouw perspectief, komen met ideeën en streven ernaar je verwachtingen te overtreffen.

We lezen tussen de regels door, stellen vragen bij jouw eisen, doen voorstellen voor verbetering en komen met alternatieven als we denken dat een andere aanpak beter past.

Wij gaan er voor datgene te bouwen wat je écht nodig heeft, dat wat de meeste waarde toevoegt aan je bedrijf. Niet minder, maar ook niet méér dan zinvol. Dat wordt door onze klanten erg gewaardeerd.

Jouw software is van cruciaal belang voor jouw bedrijf. We begrijpen dat je wilt dat die software nooit faalt. We weten ook dat dát nauwelijks mogelijk is. Zolang je kunt rekenen op een toegewijd team is er geen reden tot bezorgdheid.

Onze teams zijn toegewijd om jou te ondersteunen. We gaan voor een langdurige samenwerking, dus: we staan klaar om je te helpen waar nodig, we werken met jou aan het onderhoud van je product en zetten ons er voor in om je product naar een volgend niveau te tillen. We zullen doen wat we kunnen, als een verlengd onderdeel van jouw organisatie.

U hoeft zich nooit zorgen te maken dat je achterblijft zonder hulp om je in geval van nood weer op weg te helpen. Een product vereist een team dat presteert alsof het je eigen team is. Of zelfs beter dan dat.

WANNEER jij gaat voor de lange termijn,
wil je werken met een team dat bereid is hetzelfde te doen.