Ga naar de inhoud

CubeWorks helpt ondernemers door de aansturing van software-ontwikkeling over te nemen. We zijn er bij in elke stap van het proces: van het begrijpen van de behoeften van de business, het ontwerpen en kiezen van passende oplossingen, het vertalen naar een goede architectuur van de software, het (laten) bouwen van de software, tot en met het testen, implementeren en inrichten van de beheerorganisatie.

Oprichter Jeroen Mom ziet hier een reële behoefte, waarin hij met zijn ervaring ondernemers een unieke meerwaarde kan bieden. Hij brengt een achtergrond als bedrijfskundig ingenieur, 20 jaar hands-on ervaring als ondernemer in een IT-productbedrijf én als coach van ondernemers, gecombineerd met een drive voor het realiseren van softwareoplossingen waarmee jij het verschil kunt maken. Hij kent uit eigen ervaring de ups en downs van investeren in software producten. Die ervaring zet hij graag in om jouw bedrijf succesvol te helpen maken!

Vanuit de wens om de klant geheel te ontzorgen én voldoende invloed te kunnen hebben op de kwaliteit van de geleverde software kiest CubeWorks er voor te werken met een vast team van ontwikkelaars, aangevuld met een flexibele pool van geselecteerde specialisten.

laat onze ervaring jouw voordeel zijn.

Om jouw klanten goed van dienst te zijn, ben je op zoek naar betere tools. Software die een nieuwe of verbeterde klant-interactie ondersteunt, apps om administratieve processen te vereenvoudigen, instrumenten die een beter gebruik van data mogelijk maken… Vraag je je af ​​wat er mogelijk is voor jouw bedrijf om stappen te zetten op de weg van digitale transformatie ?

Veel standaard softwareproducten sluiten niet aan op jouw specifieke behoeften. Een oplossing op maat biedt dan uitkomst: om tijd te besparen, kosten te verlagen, je te concentreren op je core business of om dat geweldige nieuwe idee mogelijk te maken.

We helpen je hier graag verder mee, want software maken is ons vak. We hebben de ervaring om jou te helpen definiëren wat je wilt, de kritische vragen te stellen om de echte behoefte eruit te filteren en de competentie om kwaliteitssoftware te bouwen. Wij zijn er van overtuigd dat jij als ondernemer met visie niet moet aarzelen om de eerste concrete stappen vandaag al te zetten! Wij staan klaar om met jou op weg te gaan.